TRT 1 sinyali neden yok?

Evet, öyle olması gerekiyor ama ben de o frekanstaki kanalları eklemeye çalıştığımda yine TRT 1 çalışmıyordu.
Ben tüm kanalları silip tekrar baştan kurulum yaparak çözdüm.

Ben de öyle yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinyallerde sıkıntı var şu an ondan düzeltemediler ya da bizde sorun var.

Devletin kanalı olması ile ne alakası var? Frekansı doğru girip, kanal aratın. TV kanal listesinde 1 taneden fazla TRT 1 var, Frekansı 11794 olan maçı gösteriyor.

Devletin kanalı olması ile ne alakası var? Frekansı doğru girip, kanal aratın. TV kanal listesinde 1 taneden fazla TRT 1 var, frekansı 11794 olan maçı gösteriyor.

UEFA lisans sıkıntısından dolayı sinyal seviyeleri düşürüldüğü için sınır yerleşim yerlerinde yayın problemleri oluştu. Bunu daha önceden kontrolü şekilde denemesi yapılabilirdi. Kimsenin böyle bir turnuvayı izlerken mağdur olmaması gerek!

TRT Kurumsal Tweet

İzleyicilerimiz, EURO 2024 yayınlarını izlemekle ilgili yaşadıkları aksaklıkları TRT İletişim Merkezi'miz ve sosyal medya aracılığıyla Kurumumuza iletmektedir.UEFA, lisans verdiği tüm yayıncılardan "Uluslararası Yayın Hakları Sınırlılık" kuralına uyulmasını kesinlik şartıyla talep etmektedir.Bu çerçevede UEFA, EURO 2024 yayınlarına Türkiye dışından erişilebildiği yönündeki şikâyetleri Kurumumuza “Yaptırım” uyarısıyla iletmektedir.Belirtmek isteriz ki UEFA tarafından belirlenen sinyal seviyeleri ve uygulanması zorunlu şifreleme politikaları nedeniyle uydu sinyal gücümüzü belirli seviyenin üstüne çıkaramamaktayız. EURO 2024 karşılaşmalarının yer aldığı TRT 1 kanalımızın canlı yayınları, Türksat 4A uydusu üzerinden ve sadece Türkiye’yi kapsayan mevcut frekans üzerinden UEFA’nın belirlediği uydu güç seviyeleri ve şifreleme politikaları çerçevesinde izlenebilmektedir.Aynı zamanda, TRT’nin dijital platformu tabii ile Türkiye’deki izleyicilerimiz tüm cihazlardan ve akıllı TV’lerden yayınlarımızı ve EURO 2024 karşılaşmalarını izleyebilirler.

Frekans olarak 11794 V 30000 doğru, fakat zorunluluktan dolayı sinyali zayıflattılar bu sebeple pek çok kişi çekmeme sorunu yaşıyor ben dahil, iki televizyonumda da sinyal yok. Umarım bu soruna en kısa sürede çözüm getirebilirler.

Bu kadar biliyorsanız ne diye soruyorsunuz?

Arkadaşlar tabiiden izleyin canli akisi.

Ben çözümü buldum arkadaşlar. Euro 24ü tüm frekanslardan yayınlanırsa ceza gelebilir ve yayın izni verilmeyebilir bu yüzden 2-3 frekanstan veriliyor. Frekans olarak şunları deneyin;

Ben 11958 yaptım TRT1 çalıştı. (çözümü buldum derken bu sosyalde buldum ve fotoğrafını çektim, bunu atan kişi alınmasın, buradan fotoğrafı çektim uyguladım oldu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…