TRT 1'deki dolar işaretli yayın nasıl izlenir?

ali_cihan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, televizyondan futbol maçı seyretmek istiyorum fakat TRT 1 kanalında $ işareti var ne yapabiliriz?

Gerekli Frekans ayarlarını yapın.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: 3/4

Şu malum mevzu... Tvnizin markasını veya markasını- modelini YouTube'a yazın belki birileri çekmiştir... Yani komple silip yeniden yükleyin kanalları TRT 1 ve Trtspor'dan birkaç tane var gelmesi lazım... Buna rağmen bulamayanlar da var inşallah gelir

Merhaba arkadaşlar, televizyondan futbol maçı seyretmek istiyorum fakat TRT 1 kanalında $ işareti var ne yapabiliriz?
@ali_cihan HD yayın olmuyor malesef SD yayını açman gerek ayrıca cihazında biss key uyumluluğu var ise trt1' in biss key' inin başına 1 ekle onayla ve çık çalışacaktır.

O kadar TRT payı veriyoruz hizmet bu

"Haram olsun"desem uyarı yer miyim acaba? Bazen değişik uyarılar veriyor Technopat.

@ali_cihan HD yayın olmuyor maalesef SD yayını açman gerek ayrıca cihazında biss key uyumluluğu var ise TRT 1'in biss key' inin başına 1 ekle onayla ve çık çalışacaktır.

Onunla ilgili değil nebil evren YouTube kanalında anlattı sebebini de unuttum şimdi ben HD izliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…