TRT 2023 yılında Netflix'e alternatif uluslararası bir platform kuracak

Filmleri izlemek mi istiyorsun o lanet olası 150TL'yi ödeyeceksin.

@BatuRyz TRT'nin nasıl bir platform yapacağını göreceğiz bakalım. Benim pek bir beklentim yok.

TV izleyenlerin sayısı son yıllarda azaldı ben bile son 1 senedir TV'ye daha az bakmaya başladım TV de olan ne varsa bilgisayardan izliyorum.

Bence gelir açısından gayet mantıklı bir karar.

Exxen'e destek çıksınlar bence.

@Kralmelo hocam insanlar TV'de artık gerçekleri göremiyor, gerçekleri göremediği için de izlemiyor büyük bir kesim. Diziler de malum, Türk dizileri de pek sarmıyor.

Netflix'in Türkiye'ye erişimi engellenmedikçe Netflix izlenmeye devam eder ve TRT'nin girişimi sonuçsuz boş kalır.

@ElonMusk hocam ona laf yok da uluslararası platforma takılmıştır millet muhtemelen.

Diziler ve filmler çok iç açıcı ya.
Fox TV'yi açtım aynı konu: Erkek, kadını aldatıyor.
Başka yeri açıyorum: Daha geçen senelerde aynı konuda dizi çekilmişti" Zengin oğlan, fakir kız ile evleniyor ve fakir kız kölelik muamelesi görüyor. "

Türk sektörü çok yaratıcı ya bir de uluslararası platform kuracaklar.

@Hikmet Benol Türk dizisi çünkü film ya da dizi yapmak yerine reytinge oynuyor hocam. O yüzden böyleler, insanımız izlemese bunlar da böyle kalitesiz dizi yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…