cheperia Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 84 31 Ekim 2024 #1 TRT 2'de 27 Ekim akşamı yayınlanmış olan Hayat filmini izlemek istiyorum. Tabii platformu veya başka yerlerden bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2024
TRT 2'de 27 Ekim akşamı yayınlanmış olan Hayat filmini izlemek istiyorum. Tabii platformu veya başka yerlerden bu mümkün mü?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.630 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #2 cheperia dedi: TRT 2'de 27 Ekim akşamı yayınlanmış olan Hayat filmini izlemek istiyorum. Tabii platformu veya başka yerlerden bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Zeki Demirkubuz’un yazıp yönettiği, bu yılki Oscar’da Türkiye’nin “En İyi Uluslararası Film Adayı” seçilen “Hayat”, 31 Ekim’de #tabii’de yayında. İyi seyirler. Artı 0 Eksi
cheperia dedi: TRT 2'de 27 Ekim akşamı yayınlanmış olan Hayat filmini izlemek istiyorum. Tabii platformu veya başka yerlerden bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Zeki Demirkubuz’un yazıp yönettiği, bu yılki Oscar’da Türkiye’nin “En İyi Uluslararası Film Adayı” seçilen “Hayat”, 31 Ekim’de #tabii’de yayında. İyi seyirler.