BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 25 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar malum dünya kupası başladı, web'den TRT 4K izleyebileceğim bir yer var mı? (100-120 Mbps download hızım var) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
Arkadaşlar malum dünya kupası başladı, web'den TRT 4K izleyebileceğim bir yer var mı? (100-120 Mbps download hızım var)
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 25 Kasım 2022 #2 Yanlış hatırlamıyorsam dünya kupası maçları TRT 1'de de vardı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. TRT 1 Canlı İzle - tabii TRT 1 canlı yayınını tabii’de izleyin. TRT 1 canlı yayınına HD olarak resmi yayın kanalı tabii’den ulaşabilirsiniz. www.trtizle.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
Yanlış hatırlamıyorsam dünya kupası maçları TRT 1'de de vardı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. TRT 1 Canlı İzle - tabii TRT 1 canlı yayınını tabii’de izleyin. TRT 1 canlı yayınına HD olarak resmi yayın kanalı tabii’den ulaşabilirsiniz. www.trtizle.com
BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 25 Kasım 2022 #3 OnePC dedi: Yanlış hatırlamıyorsam dünya kupası maçları TRT 1'de de vardı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. TRT 1 Canlı İzle - tabii TRT 1 canlı yayınını tabii’de izleyin. TRT 1 canlı yayınına HD olarak resmi yayın kanalı tabii’den ulaşabilirsiniz. www.trtizle.com Genişletmek için tıkla... onu biliyorum. Ben 4K izlemek istiyorum
OnePC dedi: Yanlış hatırlamıyorsam dünya kupası maçları TRT 1'de de vardı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. TRT 1 Canlı İzle - tabii TRT 1 canlı yayınını tabii’de izleyin. TRT 1 canlı yayınına HD olarak resmi yayın kanalı tabii’den ulaşabilirsiniz. www.trtizle.com Genişletmek için tıkla... onu biliyorum. Ben 4K izlemek istiyorum
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 26 Kasım 2022 #4 BoJack dedi: onu biliyorum. Ben 4K izlemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım. Siz bilgisayardan mı izleyeceksiniz hocam ?
BoJack dedi: onu biliyorum. Ben 4K izlemek istiyorum Genişletmek için tıkla... Ben bulamadım. Siz bilgisayardan mı izleyeceksiniz hocam ?
BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #5 OnePC dedi: Ben bulamadım. Siz bilgisayardan mı izleyeceksiniz hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayardan izleyeceğim
OnePC dedi: Ben bulamadım. Siz bilgisayardan mı izleyeceksiniz hocam ? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayardan izleyeceğim
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.669 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 26 Kasım 2022 #6 BoJack dedi: Evet bilgisayardan izleyeceğim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın max ekran çözünürlüğü kaç hocam ?
BoJack dedi: Evet bilgisayardan izleyeceğim Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın max ekran çözünürlüğü kaç hocam ?