TRT Tabii inceleme

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye

TRT'nin Tabii uygulamasının incelemesine hoş geldiniz. Deneyimlerimi ve görüşlerimi sizlere kısaca anlatacağım.

1 - Tasarım/arayüz
Öncelikle tasarım ve arayüz olarak güzel olmuş. Bir nevi bana kalırsa Netflix'i anımsatıyor. Bunu yanı sıra erişebilirlik olarak basit ve arayüzü karmaşık değil.

2 - İçerik çeşitliliği
TRT'nin dizileri, Tabii'nin orijinal dizileri, film, belgesel ve çocuk içerikleri bulunmaktadır. Film kısmı şu an içerik olarak çok dolu değil ama zamanla artacağını düşünüyorum.

3 - Temel özellikler
Netflix gibi ana profil ve çocuk profili bulunmaktadır. Ücretsiz olduğu için varsayıyorum ki tek hesapta çoklu profil açma özelliği yok. Gerekli içeriklerde alt yazı ve ses özelliği vardır.

Bu uygulamayı telefon, tablet, bilgisayar ve bazı Smart/Android TV'lerde yükleyebilirsiniz. Bir içerik açtığınızda hemen yüklenmiyor 5 saniye filan bekliyorsunuz o kötü olmuş o kadar.

TRT 1, ya da hedef almayacağım, Türkiye'de ki sadece Türk yapımı filmler ve diziler için üyelik almak mantıklı mı? Bence 30 lira olsa yine mantıksız. Bing'e sorduğumda yakında ücretli olacağı yazıyor, hiç umrumda değil bu servis.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-20-21-57-37-076_com.microsoft.emmx.png
    76 KB · Görüntüleme: 107

Siz Amerikan yancılığına devam edin o zaman.

Ücretli olacağını pek sanmıyorum zaten şu haliyle bile film kısmında fazla içerik yok. Herkesin parayla üyelik alacak durumu yok TRT bunu göz önünde bulundurarak adım atar. Ücretsiz olarak devam ederse ve içerikler artarsa uygulama tutar. TRT İzle bile bedava hâlâ misal.

TRT2 izleyin aktif en iyi Türk kanalı o mesela pazartesi saat 21:30 da İt's a Wonderful Life filmini verecekler. Geçen hafta da Andrei Tarkovski'nin Mirror filmini vermişlerdi. Tabii falan bana göre boş iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…