Mr. J Hectopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 525 Yer Evren/Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2016 #31 Oğuzhan Artun dedi: @Mr. J Özel medya kuruluşlarının bunun gibi binlerce örneği var. Ayrıca bu şahsın yaptığı bir yanlış bunu kanala mâl edemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu yine de iktidar propagandası yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.
Oğuzhan Artun dedi: @Mr. J Özel medya kuruluşlarının bunun gibi binlerce örneği var. Ayrıca bu şahsın yaptığı bir yanlış bunu kanala mâl edemezsin. Genişletmek için tıkla... Bu yine de iktidar propagandası yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.
O Oğuzhan Artun Hectopat Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 391 19 Temmuz 2016 #32 @Mr. J Ben burada siyasi görüş belirtmiyorum. Ortalığı bulandırma. Hiç bir şekilde de siyaset ile bağlantısı yok. "Namaz kılmayan hayvandır" sözü yanlış ve bunu siyasetle bağdaştırmak beyin dışı.
@Mr. J Ben burada siyasi görüş belirtmiyorum. Ortalığı bulandırma. Hiç bir şekilde de siyaset ile bağlantısı yok. "Namaz kılmayan hayvandır" sözü yanlış ve bunu siyasetle bağdaştırmak beyin dışı.