TRT'den Omuz Sansürü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun nedir? Çırılçıplak bir yayın yapılmasını mı istiyordunuz yoksa? Ne kadar boş bir konu..

Hayir tam tersi tam sansürleyememisler, mesela ilgili videoda kadinin boynunu gördüm icim bir hos oldu.

Konunun bos oldugu ithaminiza gelince, haklisiniz size göre bos bir konu

Hayir tam tersi tam sansürleyememisler, mesela ilgili videoda kadinin boynunu gördüm icim bir hos oldu.

10 yaşındaki kızlar gibi atarlı konuşuyorsunuz. Konu gerçekten boş. Böyle bir videoyu paylaşmanız ve icinizin bir hos olması çok garip.

Benim kim olduğumu bilmeden önyargılı tavrınız ile ve içiniz hoş olması sebebi ile karakterinizi yeterince belli ettiniz. Dediğiniz gibi Allah sonunuzu hayreylesin..

Son düzenleme:
10 yaşındaki kızlar gibi atarlı konuşuyorsunuz. Konu gerçekten boş. Böyle bir videoyu paylaşmanız ve icinizin bir hos olması çok garip.

Bakin benim bu düsüncenize bile saygim var

Benim kim olduğumu bilmeden önyargılı tavrınız ile ve içiniz hoş olması sebebi ile karakterinizi yeterince belli ettiniz. Dediğiniz gibi Allah sonunuzu hayreylesin..

Evet sonumuzu hayreylesin Veleddalin Amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…