Truck & Logistics Simulator alınır mı?

Ben Euro Truck Simulator 2'yi her gün oynuyorum, biraz ETS 2 gibi oyunlara baktığımda Truck Logistics Simulator karşıma çıktı, alınır mı sizce?

Oyunun linki: https://store.steampowered.com/app/873840/Truck_and_Logistics_Simulator/
Oynanışını bilmediğim için net bir şey diyemem ama ilk izdenim olarak şunu söyleyebilirm ki oyunun fizikleri biraz kütük olur gibi. Bu tarz, birbirinden farklı araçlar kullanılan simulasyonlarda fizikler genelde kütüktür. Bunu nedeni de hem küçük araçlar hızlanırken hissettirsin hem de hüksek araçlar virajda devrilmesin diyedir.

Grafikleri zayıf ancak fizikleri kesinlikle kütük gibi değil.
Evet dış kameradan sürünce lastikle yer arasındaki uyum 2006'daki Haulin gibi ama iç kameradan sürerken ETS2'den daha iyi fizikleri var.
Özellikle ilk kalkış anında debriyajın kavramasını bu kadar iyi hissettiğim başka bir oyun olmamıştı.
Şu anda fiziklerinde eksiklikleri var ama yine de kütük gibi değil. Tabii ben daha sadece 2 araç kullandım ama verdiği izlenim iyi.
ETS2'ye alternatif olarak alınmaz ama. Çünkü daha çok şehir içinde sağa sola teslimat üzerine kurulu ve mobil oyun graifklerinde. Yani özellikle böyle bir oyun oynamak için alınır. Ben sırf arada bir girip Fiorino ile turlamak için oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı