demir_pence43 Yoctopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #1 RAM 16 GB Truck world Driving school oyununu oynamak istediğimde. İngilizcesi = ‘' DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument ‘' Türkçesi = ‘' DX12 sisteminizde desteklenmiyor. -DX12 veya -D3D12 komut satırı bağımsız değişkeni olmadan çalıştırmayı deneyin ‘' Özet = "ekran kartım DX12 destekliyor ve DX12 yüklü. Bunu DX11'e çeksem açar mı? Ayrıca DX11 nasıl çekiliyor? Bilen anlatırsa sevinirim.
Truck world Driving school oyununu oynamak istediğimde. İngilizcesi = ‘' DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument ‘' Türkçesi = ‘' DX12 sisteminizde desteklenmiyor. -DX12 veya -D3D12 komut satırı bağımsız değişkeni olmadan çalıştırmayı deneyin ‘' Özet = "ekran kartım DX12 destekliyor ve DX12 yüklü. Bunu DX11'e çeksem açar mı? Ayrıca DX11 nasıl çekiliyor? Bilen anlatırsa sevinirim.
B busevsy Centipat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 96 17 Ocak 2023 #2 demir_pence43 dedi: Truck world Driving school oyununu oynamak istediğimde. İngilizcesi = ‘' DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument ‘' Türkçesi = ‘' DX12 sisteminizde desteklenmiyor. -DX12 veya -D3D12 komut satırı bağımsız değişkeni olmadan çalıştırmayı deneyin ‘' Özet = "ekran kartım DX12 destekliyor ve DX12 yüklü. Bunu DX11'e çeksem açar mı? Ayrıca DX11 nasıl çekiliyor? Bilen anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne? Artı 0 Eksi
demir_pence43 dedi: Truck world Driving school oyununu oynamak istediğimde. İngilizcesi = ‘' DX12 is not supported on your System. Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument ‘' Türkçesi = ‘' DX12 sisteminizde desteklenmiyor. -DX12 veya -D3D12 komut satırı bağımsız değişkeni olmadan çalıştırmayı deneyin ‘' Özet = "ekran kartım DX12 destekliyor ve DX12 yüklü. Bunu DX11'e çeksem açar mı? Ayrıca DX11 nasıl çekiliyor? Bilen anlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız ne?
KS KS demir_pence43 Yoctopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 busevsy dedi: Ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma hocam işlerden dolayı geç cevap verebildim. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6800 series. Artı 0 Eksi
busevsy dedi: Ekran kartınız ne? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma hocam işlerden dolayı geç cevap verebildim. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6800 series.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 20 Ocak 2023 #4 demir_pence43 dedi: Kusura bakma hocam işlerden dolayı geç cevap verebildim. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6800 series. Genişletmek için tıkla... Bu kartta DirectX 12 destegi bulunmuyor. Sizin baktiginiz yer Windows'un destekledigi sürümdür. Bu arada oyunun sistem gereksinimlerine bakinca DirectX 11 istiyor. Oyunun baslatma seceneklerine komut falan girmis olabilir misiniz? demir_pence43 dedi: "Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument" Genişletmek için tıkla... Bu ona isaret ediyor cünkü. Son düzenleme: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
demir_pence43 dedi: Kusura bakma hocam işlerden dolayı geç cevap verebildim. Ekran kartım; AMD Radeon HD 6800 series. Genişletmek için tıkla... Bu kartta DirectX 12 destegi bulunmuyor. Sizin baktiginiz yer Windows'un destekledigi sürümdür. Bu arada oyunun sistem gereksinimlerine bakinca DirectX 11 istiyor. Oyunun baslatma seceneklerine komut falan girmis olabilir misiniz? demir_pence43 dedi: "Try running without the -DX12 or -D3D12 command line argument" Genişletmek için tıkla... Bu ona isaret ediyor cünkü.