Çözüldü Trucker MP error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

34ek61

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunu indirdim laptopumun bütün güncellemelerini yaptım fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. nedendir acaba?

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-05_131024.png
    resim_2020-12-05_131024.png
    10,7 KB · Görüntüleme: 210
Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir.

Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin.

Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum

Bunuda denedim ETS 2'de sıkıntı yok çalışıyor bir de daha truckers MP'yi açmadan bu hatayı veriyor. Şimdi de attığınız linke bir bakayım.
Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir.

Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin.

Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum

Dostum şöyle bir şey oldu yönetici olarak çalıştır dediğimde açıldı yardımların için çok sağ ol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı