34ek61 Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar, oyunu indirdim laptopumun bütün güncellemelerini yaptım fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. nedendir acaba? Dosya Ekleri resim_2020-12-05_131024.png 10,7 KB · Görüntüleme: 210
Arkadaşlar, oyunu indirdim laptopumun bütün güncellemelerini yaptım fakat şöyle bir sorunla karşılaşıyorum. nedendir acaba?
Çözüm 3 3 338990 5 Aralık 2020 Bu hata genellikle oyun açıkken TruckerMP'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum
Bu hata genellikle oyun açıkken TruckerMP'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum
KS KS 34ek61 Centipat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #11 338990 dedi: Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim ETS 2'de sıkıntı yok çalışıyor bir de daha truckers MP'yi açmadan bu hatayı veriyor. Şimdi de attığınız linke bir bakayım. 338990 dedi: Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir şey oldu yönetici olarak çalıştır dediğimde açıldı yardımların için çok sağ ol. Artı 0 Eksi
338990 dedi: Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum Genişletmek için tıkla... Bunuda denedim ETS 2'de sıkıntı yok çalışıyor bir de daha truckers MP'yi açmadan bu hatayı veriyor. Şimdi de attığınız linke bir bakayım. 338990 dedi: Bu hata genellikle oyun açıkken Truckermp'yi güncellemeye çalıştığınızda meydana gelir. Öncelikle, ETS 2'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer çalışıyorsa sonlandırıp ve tekrar deneyin. Sorun Giderme - Destek - Performans Tümü Tek Bir Kılavuzda - Çözümler - TruckersMP Forum Genişletmek için tıkla... Dostum şöyle bir şey oldu yönetici olarak çalıştır dediğimde açıldı yardımların için çok sağ ol.