O Ozgur6767 Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 13 9 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar trucker MP nasıl indirilir? yazar mısınız?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Mayıs 2020 #2 TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com Hesap açıp indireceksin.
TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com Hesap açıp indireceksin.
iambmys9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 2.463 Makaleler 3 Çözümler 24 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 | Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 9 Mayıs 2020 #3 Not: Orijinal oyun gereklidir Bu linkden kayıt oluyorsunuz https://truckersmp.com/auth/register Sonrasında bu linkden indirip kurabilirsiniz TruckersMP Download
Not: Orijinal oyun gereklidir Bu linkden kayıt oluyorsunuz https://truckersmp.com/auth/register Sonrasında bu linkden indirip kurabilirsiniz TruckersMP Download
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #4 Caner Uncu dedi: TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com Hesap açıp indireceksin. Genişletmek için tıkla... Kaç MB veya GB indiriyor.
Caner Uncu dedi: TruckersMP TruckersMP is a Multiplayer Truckers experience for SCS Software's Euro Truck Simulator 2 and American Truck Simulator. truckersmp.com Hesap açıp indireceksin. Genişletmek için tıkla... Kaç MB veya GB indiriyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Mayıs 2020 #5 Linux Oyunda dedi: Kaç MB veya GB indiriyor? Genişletmek için tıkla... Çok az bir MB, tam sayıyı hatırlamıyorum.
Linux Oyunda dedi: Kaç MB veya GB indiriyor? Genişletmek için tıkla... Çok az bir MB, tam sayıyı hatırlamıyorum.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #6 Caner Uncu dedi: Çok az bir MB, tam sayıyı hatırlamıyorum. Bu bir ''launcher'' zaten, ayrıca oyunu indirmiyor. Genişletmek için tıkla... ETS2 için bir mod anladığıma göre.
Caner Uncu dedi: Çok az bir MB, tam sayıyı hatırlamıyorum. Bu bir ''launcher'' zaten, ayrıca oyunu indirmiyor. Genişletmek için tıkla... ETS2 için bir mod anladığıma göre.