Truckermp haksız yere perma ban yedim

300316

Hectopat
6 Mayıs gecesı vakit geçirmek için oyuna gırdım. Bilindik yol olan calais-duisburg arasında gitgel yapıyordum. Yolda gıderken bir adamın durduğunu ve baska adama yol vermeye çaliştığını gordum ve yanliş oldugunu bıle bıle sollama yaptım ve orada bulunan admin 5 gun ban verdi itiraz etmedim çünkü ben haksızdım. Yediğim banın 12 Mayıs gecesi saat 1-2 gibi açılması gerekiyordu. Bugün sabah bir hesabıma bakayım admin ban videosunu falan atmiştır dedım, giriş yapıca üstte perma ban yazıyordu bug falan dedım ama profıle gırınce perma ban yedıgım dogrulanmiştı. Admine 'ilk önce 5 gün ban attınız daha sonra neden perma ban attınız? Ben orada perma ban atılacak bir durum yapmadım' ve adminin bana geri dönmesini bekliyorum. Gelişme olunca burada paylaşacağım

Perma yediğiniz çok iyi olmuş Truckermp kurallarını okusaydınız böyle bir durum ile karşılaşmazdınız sizin gibi insanlar oyunun tüm rol yapma özelliğini bozuyor

Perma yediğiniz çok iyi olmuş Truckermp kurallarını okusaydınız böyle bir durum ile karşılaşmazdınız sizin gibi insanlar oyunun tüm rol yapma özelliğini bozuyor

Her ne kadar yaptığı kurallara aykırı olsa da ilk önce 5 gün yasaklanıp daha sonra bu yasağın permaya çevrilmesi -eğer her şey arkadaşın anlattığı gibi geliştiyse- doğru değil.

Üslubunuza dikkat edin, yarın benzer bir durumla siz karşılaşırsanız bu tarz bir yorumun size atılması hoşunuza gitmez.

Perma yediğiniz çok iyi olmuş truckermp kurallarını okusaydınız böyle bir durum ile karşılaşmazdınız sizin gibi insanlar oyunun tüm rol yapma özelliğini bozuyor.

Beni doğru anladığınızı varsayarak size cevap verme geresinimi duyuyorum.

Ve yanliş oldugunu bıle bıle sollama yaptım ve orada bulunan admin 5 gun ban verdi itiraz etmedim çünkü ben haksızdım.

Perma ban fazla (önceden aynı sebepten ötürü ban yemediysen) olmuş. Ben sağ şeritte giden adamı görmeyip üstüne çıkmıştım ama 3 gün ban yemiştim

Olay sadece bundan ibaret başka bir şey yapmadım sadece perma ban yiyeceğim bir hareket yapmadım.
Perma ban fazla (önceden aynı sebepten ötürü ban yemediysen) olmuş. Ben sağ şeritte giden adamı görmeyip üstüne çıkmıştım ama 3 gün ban yemiştim.

1 Senedir oynuyorum ve şu ana kadar yediğim bütün banlar 'reckless Driving' ondan mı perma ban yemiş olabilir?

2019 yılında 4 ban yedim. 2020 yılının ilk aldığım ban.

Öyle Adminleri şikayet edeceksin çok sinir bozucular

Öyle adminleri şikayet edeceksin çok sinir bozucular

Biraz umursamaz bir admine benziyor. 3 gündür ban yememe rağmen halen ban videosunu yayınlamadı diğer yediğim banlar aynı gün yayınlanmıştı
5 aktif ban olduğu için perma ban yemişim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…