Selamünaleyküm, açık açık anlatıyorum yardımcı olun. Şimdi ben çok saçma bir nedenden ban yedim, uzun süreli olduğu için de diğer Steam hesabımdaki ETS oyunumu kullanıp yeni bir Truckers MP hesabı açtım. Oyuna girdiğimde ghost modu oluyor ya ilk ondan hemen sonra Kick yiyorum. Herhalde atıyor otomatik olarak. İnternette biraz araştırdım, Mac adresinizi değiştirin falan diyorlar bilmiyorum, yardım edin.
Aleykümselam tmp de multiaccount yasak yani aynı Steam'den farklı tmp kullanıcı verisiyle girince Kick atıyor Steam hesabınıda öbür ETS olan hesapla açın bir de CMD'den ipconfig /release ve ipconfig /renew komutları ile IP adresinizi değiştirin umarım bunlar yardımcı olur.
Aleykümselam tmp de multiaccount yasak yani aynı Steam'den farklı tmp kullanıcı verisiyle girince Kick atıyor Steam hesabınıda öbür ETS olan hesapla açın bir de CMD'den Ipconfig /release ve Ipconfig /renew komutları ile IP adresinizi değiştirin umarım bunlar yardımcı olur.
Technitium ile Mac adresimi değiştirip girmeye çalıştım sorun devam etti arkadaşlar, ya uygulamada ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da Truckers-MP sadece MAC adresi kontrol etmiyor.
Hocam Windows + r tuşuna basın açılan pencereye CMD yazın siyah ekran açılacak oradan ipconfig/release yazın IP adresiniz gidecektir ondan sonra ipconfig/renew yazın çalışmazsa Ipconfig yazdıktan sonra boşluk koyup şu şekilde Ipconfig /renew şekilinde yazın.
Hocam Windows + r tuşuna basın açılan pencereye CMD yazın siyah ekran açılacak oradan ipconfig/release yazın IP adresiniz gidecektir ondan sonra ipconfig/renew yazın çalışmazsa Ipconfig yazdıktan sonra boşluk koyup şu şekilde Ipconfig /renew şekilinde yazın.