Truckers MP 2. hesapta oynanmıyor

ErenDemirci07

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, açık açık anlatıyorum yardımcı olun. Şimdi ben çok saçma bir nedenden ban yedim, uzun süreli olduğu için de diğer Steam hesabımdaki ETS oyunumu kullanıp yeni bir Truckers MP hesabı açtım. Oyuna girdiğimde ghost modu oluyor ya ilk ondan hemen sonra Kick yiyorum. Herhalde atıyor otomatik olarak. İnternette biraz araştırdım, Mac adresinizi değiştirin falan diyorlar bilmiyorum, yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denermisiniz, Denetim Masası > Ağ ve Internet > Ağ ve Paylaşım Merkezi şeklindede yapabilirsiniz.

Aleykümselam tmp de multiaccount yasak yani aynı Steam'den farklı tmp kullanıcı verisiyle girince Kick atıyor Steam hesabınıda öbür ETS olan hesapla açın bir de CMD'den ipconfig /release ve ipconfig /renew komutları ile IP adresinizi değiştirin umarım bunlar yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dener misiniz, Denetim Masası > ağ ve ınternet > ağ ve paylaşım merkezi şeklindede yapabilirsiniz.

Kanka denedim ben Wi-Fi'ya TP-Link ile bağlı olduğum için öyle bir seçenek çıkmıyor.

Aleykümselam tmp de multiaccount yasak yani aynı Steam'den farklı tmp kullanıcı verisiyle girince Kick atıyor Steam hesabınıda öbür ETS olan hesapla açın bir de CMD'den Ipconfig /release ve Ipconfig /renew komutları ile IP adresinizi değiştirin umarım bunlar yardımcı olur.

Çok anlamadım ama teşekkürler hocam.

Technitium ile Mac adresimi değiştirip girmeye çalıştım sorun devam etti arkadaşlar, ya uygulamada ben bir şeyi yanlış yapıyorum ya da Truckers-MP sadece MAC adresi kontrol etmiyor.

Kanka denedim ben Wi-Fi'ya TP-Link ile bağlı olduğum için öyle bir seçenek çıkmıyor.

Çok anlamadım ama teşekkürler hocam.

Hocam Windows + r tuşuna basın açılan pencereye CMD yazın siyah ekran açılacak oradan ipconfig/release yazın IP adresiniz gidecektir ondan sonra ipconfig/renew yazın çalışmazsa Ipconfig yazdıktan sonra boşluk koyup şu şekilde Ipconfig /renew şekilinde yazın.

Yapamazsanız şu linke bir göz atın.

kanka yaptım oluyor yani değişiyor, hem boşluk koyarakta hem boşluksuz neyse yine sorun devam ediyor direkt ban atıyor anlamadım gitti

Hocam Windows + r tuşuna basın açılan pencereye CMD yazın siyah ekran açılacak oradan ipconfig/release yazın IP adresiniz gidecektir ondan sonra ipconfig/renew yazın çalışmazsa Ipconfig yazdıktan sonra boşluk koyup şu şekilde Ipconfig /renew şekilinde yazın.

Yapamazsanız şu linke bir göz atın.

Disk seri numarası değiştiren var denemeli miyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı