berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #1 Truckers MP'yi indirdim ve Setup'ını açmaya çalışırken şöyle bir uyarı veriyor ne yapmam gerek?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #2 berkanSs dedi: Truckers MP'yi indirdim ve Setup'ını açmaya çalışırken şöyle bir uyarı veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Foto? Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Truckers MP'yi indirdim ve Setup'ını açmaya çalışırken şöyle bir uyarı veriyor ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Foto?
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 30 Ocak 2022 #3 Nasıl bir hata hocam? TruckersMP'yi kurarken, ETS2'nin kurulu olduğu dosyayı seçtiniz mi? Ya da oyunu yeni mi aldınız, 2 saati doldurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Nasıl bir hata hocam? TruckersMP'yi kurarken, ETS2'nin kurulu olduğu dosyayı seçtiniz mi? Ya da oyunu yeni mi aldınız, 2 saati doldurdunuz mu?
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #4 Sorunum çözüldü yapamayan arkadaşlar için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sorunum çözüldü yapamayan arkadaşlar için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et