ahmet3351 Femtopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Birkaç hafta önce kaçak DLC indirmiştim büyük ihtimalle ondan dolayı oyunu başlatmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Birkaç hafta önce kaçak DLC indirmiştim büyük ihtimalle ondan dolayı oyunu başlatmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.050 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 ahmet3351 dedi: Birkaç hafta önce kaçak DLC indirmiştim büyük ihtimalle ondan dolayı oyunu başlatmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaçak attıgın tum DLC'leri cıkart ondan sonra bir dosya dogrulaması yapıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
ahmet3351 dedi: Birkaç hafta önce kaçak DLC indirmiştim büyük ihtimalle ondan dolayı oyunu başlatmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaçak attıgın tum DLC'leri cıkart ondan sonra bir dosya dogrulaması yapıp tekrar dene.