By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 9 Mayıs 2022 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2022
mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 Modu silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 735 Çözümler 4 Yer TR 9 Mayıs 2022 #3 mworty dedi: Modu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hic yok bide music eklemiştim radyoya mworty dedi: Modu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oldu saol Artı 0 Eksi
mworty dedi: Modu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hic yok bide music eklemiştim radyoya mworty dedi: Modu silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oldu saol
mworty Hectopat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 217 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #4 By Ghost dedi: Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hiç yok bir de Music eklemiştim radyoya Genişletmek için tıkla... Mod derken Truckers MP'yi kastetmiştim. Truckers MP'yi sil sonra Windows + r yap çalıştır penceresi açılacak. Pencereye %programdata% yaz enter bas. Truckers MP klasörünü bul ve sil. Sonra Truckers MP'yi tekrar yükle. By Ghost dedi: Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hic yok bide music eklemiştim radyoya Oldu saol Genişletmek için tıkla... Olduysa sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
By Ghost dedi: Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hiç yok bir de Music eklemiştim radyoya Genişletmek için tıkla... Mod derken Truckers MP'yi kastetmiştim. Truckers MP'yi sil sonra Windows + r yap çalıştır penceresi açılacak. Pencereye %programdata% yaz enter bas. Truckers MP klasörünü bul ve sil. Sonra Truckers MP'yi tekrar yükle. By Ghost dedi: Mod derken bir tane tir var yazılımlı mod hic yok bide music eklemiştim radyoya Oldu saol Genişletmek için tıkla... Olduysa sıkıntı yok.