Truckers MP atılan banın süresi haklı mı?

527998

Decapat
Dostlar videoda hatalı olduğumu biliyorum bunu tartışmaya gerek yok biraz sabırsızlık ettim trafikden dolayı ama kimseyi trollemedim veya takla attırmadım, dikkatimi çeken bir nokta var adminin ban tablosunda 1 hafta 5 gün fix yani ya bu adam ya geleceği görebiliyor ya da gelene geçene 14 günü yapıştırıp geçiyor sizce 14 gün ban süresinde haklı mı? Ben yine de itirazımı ettim.

Video link.

14 gün az bile.

Rapor kısmından banlamış admin sanırsam bu süreler otomatik geliyor.

Sanmam hocam 1W-5D yazan yerin hemen soluna bakarsanız zamanı ayarlayabileceğiniz bir üçgen tik bulunuyor.
Evet ama sistem tık tık tık diye işliyor bende ban yemiştim admin izliyordu direkt serbest kamera modunda aracın üstüne tıklayıp tık diye banlıyorlar.

Yani, 7 gün olabilirdi. Sizde çok hata yapmışsınız yav.

Yani, 7 gün olabilirdi. Sizde çok hata yapmışsınız yav.

Hocam ben normalde Forza'cıyım ETS'ye yeni başladım eskiden CD'den falan oynardım da Forza'da konvoy harici herkes birbirinin içinden geçiyor ya oradan alışkanlık sanırım

Ben bundan daha iyi hatalara en son 3 ay ban vermişlerdi siz düşünün. Ama gerçi 8'inci banım olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…