Pinaex Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 152 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #11 wennzy dedi: Bilmediğin konu hakkında genelleme yapmak doğru mu peki? "Perma ban'ların 90 gün sonra açılması gibisinden bir özelliği yok." Genişletmek için tıkla... Dostum perma zaten kalıcı demek böyle bir genelleme yapmam gayet normal. Oyun af çıkarıyor olabilir bilemem.
wennzy dedi: Bilmediğin konu hakkında genelleme yapmak doğru mu peki? "Perma ban'ların 90 gün sonra açılması gibisinden bir özelliği yok." Genişletmek için tıkla... Dostum perma zaten kalıcı demek böyle bir genelleme yapmam gayet normal. Oyun af çıkarıyor olabilir bilemem.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #12 Pinaex dedi: Dostum perma zaten kalıcı demek böyle bir genelleme yapmam gayet normal. Oyun af çıkarıyor olabilir bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben TruckersMp için konuşuyorum. Perma ban nedir diye bir başlık attığımı hatırlamıyorum.
Pinaex dedi: Dostum perma zaten kalıcı demek böyle bir genelleme yapmam gayet normal. Oyun af çıkarıyor olabilir bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben TruckersMp için konuşuyorum. Perma ban nedir diye bir başlık attığımı hatırlamıyorum.