Truckers MP ban sebebi haklı mı?

Hocam ikisinde de siz hatalısınız gibi gözüküyor.

Kesinlikle öyle. Keşke bazı ban türlerinin süresini ciddi anlamda uzatsalar. Önüne gelene ban atmayıp, hak edene atsalar mükemmel olurdu. İlk videoda olan, o yolda benim başıma geliyor. İlk kulakları bayağı çınlıyor, sonrasında en ufak şey dahi olsa şikayeti basıyorum. %90 ban garantili. Tek akıllı kendisi oluyor ya, orada trafik kilitlenmiş sollamaya çıkıyor. Sollama yemeyince aralara girmeye çalışıyor. Çarpması bile değil, sürtse dahi şikayet ediyorum ve güzelinden ban yiyorlar. Hak ediyorlar çünkü. 2. video başlı başına kriz sebebi.

1. video konusunda kesinlikle hatalisiniz.
2. videodaki hangisiniz onu anlayamadım.

Çok haklısın. Duygularımın dermanı.

2. videoda düz şeridinde giden adama vurup sonra napıyorsun yazmışsın.
Şerit ihlali filan yok iddia ettiğin gibi. 5 kere izledim. Adamın solundan geçip gidebilecekken adama vurmuşsun. Dediğin gibi yol filan da daralmıyor. Daralsa da arkada olan sensin. Frene basmayı öğrenip yol vereceksin.
İlk videoda ilk ban sebebi trafik olan yerde sollama, ikinci sebep reckless driving yani tehlikeli sürüş, üçüncü ban sebebi ise çarpma.

Senin gibi kasaplardan dolayı TruckersMP'yi bıraktım. Perma yemen dileğiyle.
Birde haklı gibi buraya konu açmışsın.

Bu kırmızı yazı umarım profilinden eksik olmaz.​

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…