Merhaba bir sorum olacak diyelim ki bir Truckers MP hesabından ban yedik başka bir hesap açıp aynı stream ile oynayabilir miyiz yoksa 1 Steam'den 1 hesap mı açılıyor?
Merhaba bir sorum olacak diyelim ki bir Truckers MP hesabından ban yedik başka bir hesap açıp aynı stream ile oynayabilir miyiz yoksa 1 Steam'den 1 hesap mı açılıyor?
Banlı hesabındaki e POS'tan da kayıtlı bilgiler vardır telefon numarası veya ona bağlı başka e-posta atıyorum Outlook hesabın tmp de banlandı ve en uzağından o hesabı şifre kurtarmak için Gmail hesabına bağlı tmp bunların hepsini bir şekil öğreniyor ve 2. hesabı kendi gmailinden hesap açarsan eski hesabındaki ban 2. hesabada geçiyor (ama emin değilim bende bir yerden duymuştum) adamlar çok değişik sistem yapmış. En iyisi bir hesap kiralamak.
Banlı hesabındaki e POS'tan da kayıtlı bilgiler vardır telefon numarası veya ona bağlı başka e-posta atıyorum Outlook hesabın tmp de banlandı ve en uzağından o hesabı şifre kurtarmak için Gmail hesabına bağlı tmp bunların hepsini bir şekil öğreniyor ve 2. hesabı kendi gmailinden hesap açarsan eski hesabındaki ban 2. hesabada geçiyor (ama emin değilim bende bir yerden duymuştum) adamlar çok değişik sistem yapmış. En iyisi bir hesap kiralamak.
Farklı bir hesap kullanarak ya da yaratarak mevcut durumda sahip olduğunuz geçici ya da sınırsız yasağınızı aşmaya çalışmak, aktif halde olan bir yasağa sahip iken başka bir hesap aracılığı ile sunucularımızda oynamak kurallar gereği yasaktır. Ayrıca, yasaktan çıkabilmek için ban kanıtını kaldırmaya çalışmak da bu kural dahilinde yasaktır. Yasaktan kaçındığınız, herhangi bir kanıt aracılığı ile ortaya çıkması halinde, takımımız herhangi bir bildirimde bulunmaksızın sizi tekrar yasaklama hakkını saklı tutar. Yasaktan kaçınma kanıtları gizli sunucu tarafı bilgiler içerdiğinden dolayı açıklanmaz.
Aynı IP adresi üzerinden kontrol ediliyor + biri raporlarsa kaçma şansınız yok.
Arkadaşımız sizin dediğinizi yapsında 300 TL zarar etsin değil mi?
Eskiden oynayabiliyordun ama bu kaldırıldı 1 hesaba (Steam) 1 Truckers MP hesabı oldu. Ayrıca ban yiyip aynı Steam'den oluşturdun girdin diyelim yakalanırsan Ban Evading sebebiyle ban yiyorsun bu da perma demek.