Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 2 Temmuz 2024 #1 Oyuna giriyorum tam sürmeye başlayacakken crash yiyorum 2 gündür durum böyle. Yardım eder misiniz?
Eakkuzu Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 509 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Steam ets ayarlarından beta sürümüne katılmayı deneyin truckers mp ile aynı versiyonda mı? ticket oluşturun faydası olacaktır Artı 0 Eksi
Steam ets ayarlarından beta sürümüne katılmayı deneyin truckers mp ile aynı versiyonda mı? ticket oluşturun faydası olacaktır
KS KS Hakooo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 2 Temmuz 2024 #3 Eakkuzu dedi: Steam ETS ayarlarından beta sürümüne katılmayı deneyin Truckers MP ile aynı versiyonda mı? Ticket oluşturun faydası olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet aynı sürüm. Ticket oluşturmayı deneyeceğim teşekkürler. Artı 0 Eksi
Eakkuzu dedi: Steam ETS ayarlarından beta sürümüne katılmayı deneyin Truckers MP ile aynı versiyonda mı? Ticket oluşturun faydası olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet aynı sürüm. Ticket oluşturmayı deneyeceğim teşekkürler.