Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Böyle bir hata alıyorum ve oyuna giremiyorum, ne yapmam lazım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-12-24 200210.png 934 KB · Görüntüleme: 86
sefademirok Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Deniz Gemici dedi: Böyle bir hata alıyorum ve oyuna giremiyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum çözebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
Deniz Gemici dedi: Böyle bir hata alıyorum ve oyuna giremiyorum, ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum çözebildiniz mi ?
DatSpeed Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 41 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #3 Selam, soldaki "settings" (ayarlar) kısmına girip oyunun dosya konumunu seçmeniz gerekiyor. "Browse" butonuna bastıktan sonra oyunun/oyunların Steam üzerindeki dosyalarını (exe değil) seçmeniz yeterli. Artı 0 Eksi
Selam, soldaki "settings" (ayarlar) kısmına girip oyunun dosya konumunu seçmeniz gerekiyor. "Browse" butonuna bastıktan sonra oyunun/oyunların Steam üzerindeki dosyalarını (exe değil) seçmeniz yeterli.