Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 6 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Truckers MP'de Online oynarken kalabalık, gerçekçi ve saracak yollar arıyorum. Hangi DLC'leri önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba, Truckers MP'de Online oynarken kalabalık, gerçekçi ve saracak yollar arıyorum. Hangi DLC'leri önerirsiniz?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 6 Haziran 2025 #2 Scandinavia kesinlikle çok güzel.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.092 Çözümler 40 6 Haziran 2025 #3 Elweald dedi: Arkadaşlar merhaba, Truckers MP'de Online oynarken kalabalık, gerçekçi ve saracak yollar arıyorum. Hangi DLC'leri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın olması lazım. DLC'li yollarda pek oynayan olmuyor. Ya da vtc tarzı yerlere girip DLC'li konvoylara girersiniz. Öneri olarak scandinavia, West balkans öneririm.
Elweald dedi: Arkadaşlar merhaba, Truckers MP'de Online oynarken kalabalık, gerçekçi ve saracak yollar arıyorum. Hangi DLC'leri önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşınızın olması lazım. DLC'li yollarda pek oynayan olmuyor. Ya da vtc tarzı yerlere girip DLC'li konvoylara girersiniz. Öneri olarak scandinavia, West balkans öneririm.
Kwak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.599 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7/ LG27GQ50F Ekipman:McHose G75 Pro/ Royal Kludge M3 Logitech G29/ Fantech Eos2S Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max(satıldı) Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #4 Bütün DLC'leri alıp ProMods kirkenes yoluna gidebilirsiniz bayağı kalabalık oluyor.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 6 Haziran 2025 #5 Kwak dedi: Bütün DLC'leri alıp ProMods kirkenes yoluna gidebilirsiniz bayağı kalabalık oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum için önerdiğiniz bir video var mı siz nasıl kurdunuz.
Kwak dedi: Bütün DLC'leri alıp ProMods kirkenes yoluna gidebilirsiniz bayağı kalabalık oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kurulum için önerdiğiniz bir video var mı siz nasıl kurdunuz.