Çözüldü Truckers MP fatal error hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Kadir Tınaz

Kilopat
Yer
Bolu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Truckers MP'ye girip oyna dediğimde bu hatayı alıyorum. Sebebi versiyon mudur?
Ekran Görüntüsü (11).png

Çözüm
Şu an baktım bende de aynı sorun var, 1.50X de oyuna girmiyor, web sitede betalardan hiçbirini seçin demişler fakat o da bende işe yaramadı. Hiçbirini seçip deneyin.

Denedim girmedi. Sanırım Truckers MP'yi bekleyeceğim. Güncelleme getirmeleri için.

Truckers MP'ye güncelleme geldi ve sorun çözüldü. :)
Sürüm düşürmemi istiyor bunu Steam betalardan mı yapacağım?

Kütüphaneden oyuna sağ tık özellikler betalar bölümünden Truckers MP önerdiği sürümü bul ve işaretle. O aşamadan sonra indirme yapar ve oyun hazır hale gelir. Bu arada eğer Single olarak 2 saat altı oynadıysanız Truckers MP giremezsiniz.

Kütüphaneden oyuna sağ tık özellikler betalar bölümünden Truckers MP önerdiği sürümü bul ve işaretle. O aşamadan sonra indirme yapar ve oyun hazır hale gelir. Bu arada eğer Single olarak 2 saat altı oynadıysanız Truckers MP giremezsiniz.

Oyunda benim 39 saatim var sorun yok dediğinizi yaptım yine aynı hatayı aldım.

Betalarda hiçbiri seçiliyken girmesi gerekmiyor mu?

Hiçbiri seçili durursa her gelen son güncellemeyi indirir ama truckersmp de olmadığı için giremezsiniz eğer güncelleme oraya da gelmezse.Şuan hiçbiri yerine üstte "temporary 1.50x" olanı seçin indirip girin

Deneysel Betayı seçsem olmaz.

Hiçbiri seçili durursa her gelen son güncellemeyi indirir ama truckersmp de olmadığı için giremezsiniz eğer güncelleme oraya da gelmezse.Şuan hiçbiri yerine üstte "temporary 1.50x" olanı seçin indirip girin
Onu denedim hocam olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı