T T.o.p.r.a.k Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #1 Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim.
Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim.
Yigitshh Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #2 Güvenilir.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.958 Makaleler 9 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 30 Temmuz 2023 #3 T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet, güvenilir.
T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet, güvenilir.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #4 Evet güvenilir 3 yıldır üyesiyim herhangi bir sorun çıkmadı
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 30 Temmuz 2023 #5 T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Orijinal sitesinden giriş yaptığınız sürece sıkıntı yok. Onbinlerce hatta yüzbinlerce kişi oynuyor zaten bir sıkıntısı olsa biri çıkıp derdi. Gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz.
T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Orijinal sitesinden giriş yaptığınız sürece sıkıntı yok. Onbinlerce hatta yüzbinlerce kişi oynuyor zaten bir sıkıntısı olsa biri çıkıp derdi. Gönül rahatlığıyla giriş yapabilirsiniz.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2023 #6 T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.Steam hesabına erişim isteme sebebi oyunu satın almayıp korsan oynayanların online oynamasını engellemek.
T.o.p.r.a.k dedi: Herkese iyi günler. Ben Truckers MP kuracağım fakat Steam hesabıma erişim izni istiyor, bende güvenilir mi diye sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Evet güvenilir.Steam hesabına erişim isteme sebebi oyunu satın almayıp korsan oynayanların online oynamasını engellemek.
T T.o.p.r.a.k Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #7 Cevap veren herkese teşekkür ederim.