S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #1 Merhabalar, Benim Truckers MP'de banım var ve kar modu oynamak istiyorum fizik modu falan da gelmiş çok eğlenceli görünüyor. Ne zaman biter bu kar modu?
Merhabalar, Benim Truckers MP'de banım var ve kar modu oynamak istiyorum fizik modu falan da gelmiş çok eğlenceli görünüyor. Ne zaman biter bu kar modu?
EFE7276 Centipat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 reis o modu offline mod dosyasına atarsan ordada oynarsın birde sanırım 2 3 ay daha kalır yeni hesap aç istersen Artı 0 Eksi
reis o modu offline mod dosyasına atarsan ordada oynarsın birde sanırım 2 3 ay daha kalır yeni hesap aç istersen
KS KS S Shiva001 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 299 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 EFE7276 dedi: Reis o modu offline mod dosyasına atarsan orada da oynarsın bir de sanırım 2 3 ay daha kalır yeni hesap aç istersen Genişletmek için tıkla... Truckers MP de yeni hesap mı açmam gerekiyor? Yani yeni hesap açarsam ETS 2'yi tekrar satın almama gerek kalmaz diyorsun. Artı 0 Eksi
EFE7276 dedi: Reis o modu offline mod dosyasına atarsan orada da oynarsın bir de sanırım 2 3 ay daha kalır yeni hesap aç istersen Genişletmek için tıkla... Truckers MP de yeni hesap mı açmam gerekiyor? Yani yeni hesap açarsam ETS 2'yi tekrar satın almama gerek kalmaz diyorsun.