Truckers MP kırmızıda geçmek ban sebebi mi?

NarrowVictory

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar olay şöyle oldu, ben giderken dalmışım. Kırmızıyı göremedim ve sonradan görüp durdum. O sırada adam yeni geçmek için kalkmıştı yani hızı 5 falandı. "1155 rec ban" yazdı. Sizce ban sebebi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar olay şöyle oldu, ben giderken dalmışım. Kırmızıyı göremedim ve sonradan görüp durdum. O sırada adam yeni geçmek için kalkmıştı yani hızı 5 falandı. "1155 rec ban" yazdı. Sizce ban sebebi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Genellikle basit hatalar 3 gün ila 1 hafta arası ban yiyor. Tahminimce admin orda olsaydı sadece server'dan atardı. Rec ban diyenlerin çoğu ban talebi oluşturmuyor. O yüzden rahat olun.

Ban yemezsin.

Eğer etrafın kalabalıksa durmanı öneririm ama kimse yoksa geç. Ben bir çok defa kimse yokken kırmızıda geçtim. Hiçbir sorun olmadı.

@Specialized @I. Samurai Jack @ali dursun @Nortex @Muhterem Musti @LeF Cevaplarınız için teşekkür ederim. Elim ayağıma dolaşmıştı o an. Gerçekten ben hep kırmızılarda dururum. Ama bu sefer başka yere bakıyordum. O yüzden duramadım, ve çok hızlıydım. Yapacak Birşey yok. O banı yiyeceğiz mecbur.

Kaydı gönderirse ban yersin evet. Bu durum yasak çünkü. O raporun ret yeme imkanı %1 falan. Dalgınlık vs. kabul etmiyor maalesef. Hatta mouse klavyen sürerken bozulsa bile suçlusun. Çünkü o aletlerin senin sorumluluğun altında olduğunu söylüyorlar. Ben bu görüşe katılmıyorum çünkü ne de olsa bunlar elektronik insan ürünü parçalar. Bozulması gayet muhtemel başa gelecek bir olay. Bence bu durumlarda kişinin daha önce ki sürüş deneyimine, kurallara uyup uymadığına bir göz gezdirilmesi gerek. Ama adamlar kuralı böyle koymuş, gerisi bize düşmez. Yine de bir konu hakkında fikir belirtmek isterseniz feedback açabilirsiniz.

(Bu konu hakkında açarsanız negatif bir geri dönüş alırsınız yalnız onu belirteyim.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı