Arkadaşlar olay şöyle oldu, ben giderken dalmışım. Kırmızıyı göremedim ve sonradan görüp durdum. O sırada adam yeni geçmek için kalkmıştı yani hızı 5 falandı. "1155 rec ban" yazdı. Sizce ban sebebi mi?
Arkadaşlar olay şöyle oldu, ben giderken dalmışım. Kırmızıyı göremedim ve sonradan görüp durdum. O sırada adam yeni geçmek için kalkmıştı yani hızı 5 falandı. "1155 rec ban" yazdı. Sizce ban sebebi mi?
Ban yemezsin kanka bence.@Specialized @I. Samurai Jack @ali dursun @Nortex @Muhterem Musti @LeF Cevaplarınız için teşekkür ederim. Elim ayağıma dolaşmıştı o an. Gerçekten ben hep kırmızılarda dururum. Ama bu sefer başka yere bakıyordum. O yüzden duramadım, ve çok hızlıydım. Yapacak Birşey yok. O banı yiyeceğiz mecbur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.