Truckers MP offline gösteriyor

İşletim sistemi
Windows 11

BeratGusion

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Steam'den orijinal ETS 2 aldım 100 saatten fazlam var. Truckers MP de SIM1 oynuyorum fakat offline diyor. SIM2'de de aynı bu arada DLC'ler sahte internetten indirme sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar Steam'den orijinal ETS 2 aldım 100 saatten fazlam var. Truckers MP de SIM1 oynuyorum fakat offline diyor. SIM2'de de aynı bu arada DLC'ler sahte internetten indirme sıkıntı olur mu?
Bende DLC Crack uygulayıp girmeyi denemiştim otomatik olaraak Offline'e atmıştı. Maleseff silmeniz gerekli.

DLC'ler Steam hesabında satın alınmış olarak gözükmediği için oluyor olması lazım. Bende de öyle olmuştu.

Truckers MP, steam hesabıyla bağlantılı olduğu ve DLC ler sahte olduğu için steam de gözükmüyor. Offline a atması oldukça normal. Sahte DLC leri silip girin.

Bence silin ama saklamak isterseniz, tüm sahte DLC leri masaüstünde oluşturduğunuz bir dosyaya taşıyabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…