Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 29 Aralık 2022 #1 Merhaba. Truckers MP Launcher'i sildim yükledim ve oyna diyorum direkt beni Single Player'e atıyor.
Çözüm Gusein 29 Aralık 2022 Sorunu çözdüm: C:\user'da Türk alfabesinde bir harf olduğu için Launcher kurulamıyordu. Kullanıcı ismini değiştirip kurdum sorun çözüldü.
Sorunu çözdüm: C:\user'da Türk alfabesinde bir harf olduğu için Launcher kurulamıyordu. Kullanıcı ismini değiştirip kurdum sorun çözüldü.
ZeusRum Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 354 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-4590 GT730 2GB 8GB RAM Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #2 Sistem gereksinimlerin ETS 2'yi desteklemiyorsa oyuna girerken Single Player atıyordur. Single Player'da grafikleri bir en düşüğe alıp bir daha girin olmazsa çözünürlüğü en düşüğe alın oyuna girince yükseltirisiniz. Artı 0 Eksi
Sistem gereksinimlerin ETS 2'yi desteklemiyorsa oyuna girerken Single Player atıyordur. Single Player'da grafikleri bir en düşüğe alıp bir daha girin olmazsa çözünürlüğü en düşüğe alın oyuna girince yükseltirisiniz.
KS KS Gusein Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 766 Çözümler 6 Yer Azerbaycan/Bakü 29 Aralık 2022 #3 Sorunu çözdüm: C:\user'da Türk alfabesinde bir harf olduğu için Launcher kurulamıyordu. Kullanıcı ismini değiştirip kurdum sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm: C:\user'da Türk alfabesinde bir harf olduğu için Launcher kurulamıyordu. Kullanıcı ismini değiştirip kurdum sorun çözüldü.