Çözüldü Truckers MP perma ban kalktı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5625U with Radeon Graphics
32GB DDR4
Amd Radeon Graphics (Sistem Bilgilerinde Seri Adı Bulunmuyor)
Adata IM2P33F8-256GD 256 GB M.2 SSD
HP G9 Laptop
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar. Dün 4. banımı yediğim için 1 aylık ban yedim ve 5. banın 3 aylık 6. banın perma ban olduğunu söylediler. Bir konuda ise perma banın (hileciler hariç) artık atılmadığını gördüm. Perma ban kaldırıldı mı? Ve uzun süre ban yemezsem cezalarımın süresi azalır mı? Yani 1 yıl ban yemesem bile 5. banımı yediğimde 3 ay mı yerim?

Çözüm
TruckersMP Rules §2.8 - How bans are issued maddesi altında ban sürelerinin nasıl işlediği yazıyor. 5 ve sonraki banlar 90 gündür. Hile yapmak gibi durumlarda kalıcı ban atılır ama. 12 ay ban yemezseniz başa dönersiniz.
Merhaba dostlar. Dün 4. banımı yediğim için 1 aylık ban yedim ve 5. banın 3 aylık 6. banın perma ban olduğunu söylediler. Bir konuda ise perma banın (hileciler hariç) artık atılmadığını gördüm. Perma ban kaldırıldı mı? Ve uzun süre ban yemezsem cezalarımın süresi azalır mı? Yani 1 yıl ban yemesem bile 5. banımı yediğimde 3 ay mı yerim?
TMP genelinde oyuncu düşüşü olduğu için perma atmıyorlar genelde.

TruckersMP Rules §2.8 - How bans are issued maddesi altında ban sürelerinin nasıl işlediği yazıyor. 5 ve sonraki banlar 90 gündür. Hile yapmak gibi durumlarda kalıcı ban atılır ama. 12 ay ban yemezseniz başa dönersiniz.

Çözüm
TruckersMP Rules §2.8 - how bans are issued maddesi altında ban sürelerinin nasıl işlediği yazıyor. 5 ve sonraki banlar 90 gündür. Hile yapmak gibi durumlarda kalıcı ban atılır ama. 12 ay ban yemezseniz başa dönersiniz.

Şükür ya. 4 kere bozuk ağzım yüzünden ban yedim :D başka ETS almakla uğraşmak istemiyordum. Sağ olun iyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı