E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:02 #1 Merhaba Truckers MP'de SIM1'de offline hatası alıyorum, SIM2'de almıyorum. PC özellikleri iyi; internetim iyi, sorun ne olabilir?
Merhaba Truckers MP'de SIM1'de offline hatası alıyorum, SIM2'de almıyorum. PC özellikleri iyi; internetim iyi, sorun ne olabilir?
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 18:22 #2 Şuan genel bir sorun var. 2 günden uzun süredir bende giremiyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E efe terzi Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:23 #3 HeNiX dedi: Şuan genel bir sorun var. 2 günden uzun süredir bende giremiyorum. Genişletmek için tıkla... ne yapıcaz hocam böyle Artı 0 Eksi
HeNiX dedi: Şuan genel bir sorun var. 2 günden uzun süredir bende giremiyorum. Genişletmek için tıkla... ne yapıcaz hocam böyle
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.913 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek Pazartesi 18:25 #4 efe terzi dedi: Ne yapacağız hocam böyle. Genişletmek için tıkla... 1.56 cıktı o yuzden teknik bir sorun olabilir cozmeye calısıyorlardır zaten şu anda. Artı 0 Eksi
efe terzi dedi: Ne yapacağız hocam böyle. Genişletmek için tıkla... 1.56 cıktı o yuzden teknik bir sorun olabilir cozmeye calısıyorlardır zaten şu anda.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.494 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazartesi 19:00 #5 efe terzi dedi: ne yapıcaz hocam böyle Genişletmek için tıkla... VPN kullanarak girebilirsin ama ping sorunu yaşarsın. Artı 0 Eksi
efe terzi dedi: ne yapıcaz hocam böyle Genişletmek için tıkla... VPN kullanarak girebilirsin ama ping sorunu yaşarsın.