Truckers MP üzerinden atılan yasaklama haksız mı?

Size bu arada kızmıyorum yanlış anlamayın dedikleriniz doğru ama bu tarz Türkler olduğu sürece ve Truckers MP de adam gibi bir rapor sistemi olmadığı sürece böyle ban yiyip oturacağız.
TMP'nin yetkili kadrosu çok yetersiz, sürekli olarak yolu kontrol eden biri yok bir de yaz indirimden dolayı herkes çok umursamaz şekilde davranmaya başladı. 1200 saat ETS 2 sürem var yaklaşık 800 saati TMP'de geçmiştir ve her neredeyse her dakikasında oyundaki Türklere ayrı nefret besledim içimde çünkü her şeyi o gaza basmaktan ibaret sanıyorlar. Oyun içindeyken video kaydı almasanız bile kişiyi tablistten raporladığınızda yetkililer rapor yaptığınız an ve öncesine ait video kaydını oyunda görebiliyorlar, eğer ki kayıt almaya sisteminiz yetmiyorsa bu yöntemi kullanın, sizi rahat bırakmasa bile er ya da geç ceza alır.

Sistemim kayıt almak için kötü değil. Ama hem FPS düşmesini istemiyorum, hem de depolamanın dolmasını. Tavsiye için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…