broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #1 Truckers MP girmeye çalışıyorum ama bu hatayı veriyor. Ban yedim diye korkuyorum. Ne oldu ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirm. Dosya Ekleri 1725033356699.png 36,3 KB · Görüntüleme: 32
Truckers MP girmeye çalışıyorum ama bu hatayı veriyor. Ban yedim diye korkuyorum. Ne oldu ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirm.
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 broisNOTkingbaldwin dedi: Truckers MP girmeye çalışıyorum ama bu hatayı veriyor. Ban yedim diye korkuyorum. Ne oldu ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirm. Genişletmek için tıkla... Ban yemediğinizi düşünüyorum. Calais Duisburg gibi şehirlerde mi oluyor sadece ?
broisNOTkingbaldwin dedi: Truckers MP girmeye çalışıyorum ama bu hatayı veriyor. Ban yedim diye korkuyorum. Ne oldu ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirm. Genişletmek için tıkla... Ban yemediğinizi düşünüyorum. Calais Duisburg gibi şehirlerde mi oluyor sadece ?
qio Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 69 Çözümler 2 30 Ağustos 2024 #3 Ban değil. İnternetinle alakalı bir durum. Pingin çok yükselince oluyor genelde.
broisNOTkingbaldwin Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #4 Liqt dedi: Ban yemediğinizi düşünüyorum. Calais Duisburg gibi şehirlerde mi oluyor sadece ? Genişletmek için tıkla... Calais ve Innsbruck
Liqt dedi: Ban yemediğinizi düşünüyorum. Calais Duisburg gibi şehirlerde mi oluyor sadece ? Genişletmek için tıkla... Calais ve Innsbruck
Liqt Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 broisNOTkingbaldwin dedi: Calais ve Innsbruck Genişletmek için tıkla... Genellikle kalabalık olduğu için oluyor bu hata. Oyuna kalabalık olmayan bir yerde giriş yapmayı deneyiniz lütfen.
broisNOTkingbaldwin dedi: Calais ve Innsbruck Genişletmek için tıkla... Genellikle kalabalık olduğu için oluyor bu hata. Oyuna kalabalık olmayan bir yerde giriş yapmayı deneyiniz lütfen.