Truckers MP'de duisburg calais yolunda yük ile nasıl gidilir?

Taha Latif Kurt

Centipat
Daha fazla  
Truckers MP de duisburg calais yoluna yük ile nasıl giderim oyuncular yüksek tonajlı yüklerle gidiyor ben boş dorse ile gidiyorum.

Ya serbest çalış ya da tek seferlik iş kısmından duisburg ya da calaise tıklayın haritadan (iş alma ekranındaki)

Ya serbest çalış ya da tek seferlik iş kısmından duisburg ya da calaise tıklayın haritadan (iş alma ekranındaki)

Başka şehirlere var fakat calais duisburg yolu için iş yok ya da ben yanlış yere giriyorum.
Diğerleri de böyle.

Iş alma yerlerinde calais duis arasi alinamyor diye biliyorum, yani ben alamadım.

Evet alınmıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-31_181915832.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 172
Kanka tab'da kendin iş açabiliyorsun. Ne taşıyacağın. Hangi şehirden hangi şehire götürebileceğin. O şehirlerdeki hangi şirketten hangi şirkete götürebileceğin ve hangi dorseyi ne kadar zamanda götürebileceğine kadar ayarlayabildiğin bir sekme bulunuyor.

İşte o sekmeyi ben bulamıyorum.

Hocam Tab basacaksın önce ondan sonra orda kağıt gibi bir şey var ayarların yanında. Ordan ayarlıyorsun götürmek istediğin yükü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzey Almanya-Fransa hattından geçen bütün işlerde mapten güzergahını meşhur calais-duisburg hattıyla değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…