Truckers MP'ye girdiğimde ilk 5 dakika pingimde sorun olmuyor fakat sonrasında yol kalabalık çok kalabalık olmamasına rağmen 2000-3000 ms civarında alıyorum. Oyun zaten otomatik kickliyor. Bunun bir çözümü var mı?(normalde çok kalabalık olsada böyle sorun olmuyordu)
Truckers MP'ye girdiğimde ilk 5 dakika pingimde sorun olmuyor fakat sonrasında yol kalabalık çok kalabalık olmamasına rağmen 2000-3000 ms civarında alıyorum. Oyun zaten otomatik kickliyor. Bunun bir çözümü var mı?(normalde çok kalabalık olsa da böyle sorun olmuyordu)
Bende de bir ping artışı var ve küçük FPS droplar var ama bu kadar değil. Modemin reset tuşuyla bir resetleyin bence. Birde olursa Ethernet kablosu bağlayın.
Galiba sunucuya birşey oldu bugün benimde başıma geldi herkes ayni sorunu yaşıyor çok yüksek ping degerleri var sunucular kapanip açılıyor as once 15.000 ms alirken fotoğraf çektim saka gibi...
Bende de bir ping artışı var ve küçük FPS droplar var ama bu kadar değil. Modemin reset tuşuyla bir resetleyin bence. Birde olursa Ethernet kablosu bağlayın.