Zestre Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Truckers MP'den sınırsız ban yedim. Başka Steam hesabından oyunu satın alsam, giriş yapabilir miyim?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.306 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Zestre dedi: Truckers MP'den sınırsız ban yedim. Başka Steam hesabından oyunu satın alsam, giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İp değilse evet. Artı 0 Eksi
Zestre dedi: Truckers MP'den sınırsız ban yedim. Başka Steam hesabından oyunu satın alsam, giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... İp değilse evet.
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.076 Çözümler 40 27 Haziran 2024 #3 Zestre dedi: Truckers MP'den sınırsız ban yedim. Başka Steam hesabından oyunu satın alsam, giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama fark edilirse öbür hesabınız banlı olduğu için bu hesaba giremezsiniz diye bir uyarı veriyor benim arkadaşımda olmştu. Artı 0 Eksi
Zestre dedi: Truckers MP'den sınırsız ban yedim. Başka Steam hesabından oyunu satın alsam, giriş yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama fark edilirse öbür hesabınız banlı olduğu için bu hesaba giremezsiniz diye bir uyarı veriyor benim arkadaşımda olmştu.