Truckersmp fatal error hatası

İşletim sistemi
Windows XP
Makaleler
5
Daha fazla  
Hepinize merhabalar. Steam'de uzun süredir indirimli oyun arıyordum. En sonda ETS 2 satın aldım. Sonrasında ise truckersMP indirdim fakat her girmeye çalıştığımda bu hata geliyor.

Nedense oyunun versiyonu 1.36 olması gerekiyor. Herhangi bir çözümü varsa yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de oyununuza sağ tıklayın özelliklere basın. Oradan betaları seçin. Hiçbir beta programına katılmaya basıp temporary_1.36 ile başlayanı seçin. Oyun kendini downgrade edecek. Sonra girebilirsiniz. Multiplayer'e son sürüm desteği geldiği zamanda tekrar aynı yerden hiçbir beta programına katılmayı seçeceksiniz.

Bunu şu anda herkes yaşıyor, ETS yeni sürüm çıkarttığı gibi truckersMP yetişemiyor, ve sürüm uyumsuzluğu olduğu için oyun başlatılamıyor. Eğer oynamak istiyorsanız yukarıdaki arkadaşların yazdığı gibi Steam'den oyun ayarlarından bir önceki sürüme geçmeniz gerekiyor. Sakın unutma TruckersMP'ye 1.37 gelince sürümü 1.36'ya çektiğin yerden hiçbir betaya katılmayı seç.

steamdeki beta ile truckersmpdeki beta aynı olmalıdır. googleden truckersmpye girip hemen görebilirsin ve truckersmpyi yanlış kurmuş olabilirsin errorurun ismini youtubeye yaz monster bir laptopu var herhalde arka planı monster o adamı izle hala bu problemi yaşıyorsan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı