Teşekkürler hocam. İyi forumlar, iyi akşamlar dilerim..Yükleyin hiçbir sıkıntısını görmedim. Virüs bulaşsaydı bulaşırdı. Adware bile yok yaniç
TruckersMP güvenlidir. Yakın zamanda ATS için co-op şeklinde beta official MP çıktı. Tahminimce 2-3 gün sonra ETS 2'ye de beta şeklinde official MP gelir.
Evet. Şu an sadece ATS için kapalı beta da çıktı. Tahminimce 2-3 gün sonra ETS2'ye gelir.Official MP derken, Euro Truck'ın orijinal MP Server'ı mı?
Yüklenir, eğlenceli vakit geçirirsiniz. Virüslü bir program olduğunu hiç düşünmüyorum. Kendi sitesinden indirmeniz yeterlidir.Google'de birkaç arama yaptım, bazı Anti-Virüs yazılımları virüs olarak algılamış. Kullanıcılar şikayet etmiş. Ben de merak edip forumda konu açmak istedim. Teşekkür ederim. Yüklenir mi sizce?
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler hocam.Evet. Şu an sadece ATS için kapalı beta da çıktı. Tahminimce 2-3 gün sonra ETS2'ye gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.