TruckersMP takılı kaldı

İşletim sistemi
Windows 10

380721

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
1.601
Çözümler
2
Arkadaşlar TruckersMP'de oynarken önümdeki adamın pingi çıktı ve çarptım. Arkamdaki adam da bana çarptı ve gökyüzüne doğru uçtum. Oyun takılı kaldı şu an, klavyeden neye bassam hiçbir şey olmuyor. Ne yapmam lazım? CTRL Alt Delete yaptığımda fare imleci gözükmüyor. Görev yöneticisine girdiğimde tekrar oyuna dönüyor. Oyun kilitli şu anda. Bilgisayarı alalı 3.50 ay oldu, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Şu an oyundan çıktı ve her şey kapanmış Steam, Discord, görev yöneticisi falan. Bunlar neden kapanmadı, endişelenmiyor değilim açıkçası.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Endişelenme, bana da hep aynısı oluyor. Genelde böyle bir durumla karşılaştığımda direkt tuş ile bilgisayarı kapatırım. Ve hep ETS 2 oynarken bu kapanmama mevzusu oluyor.
Oyunu kapatmıyorsun değil mi?

Bu olduktan sonra bayağı bir klavyeden Windows tuşuna basıp ETS 2'ye bu pencereyi kapat dedim sonra da bıraktım ama Discord ve Steam'e dokunmadım bir süre sonra kapandı ama Discord ve Steam'de kapanmış neden kapandı acaba cezam vardı yazamadım.
 
O sırada görev yöneticiside açıktı acaba bilmeden bir şeye bastım kapandımı ki.
Görev yöneticisinden önemli bir şeyi sonlandırırsak ondan sonra PC'yi yeniden başlatırsak geri gelir mi sonlandırdığım şey?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı