Çözüldü TruckersMP "Unreliable connection" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hakobest

Kilopat
Merhabalar,

Oyuna girince "Unreliable connection" hatası alıyorum. Ya hemen oyundan atıyor ya da 2-3 dakika içinde oyundan atıyor.

29 Mart'ta internet değişikliği yaptım, GIBIRNet'ten Netspeed'e geçtim. Acaba bundan dolayı olabilir mi? GIBIRNet'te böyle bir sorun yaşamamıştım.

Son düzenleme:
Sim 2 olmadığı için Arcade sunucusuna girdim. Kimse olmadığı için atma olmadı.
Diğer oyunlarda bir sıkıntı yaşamadım. CS:GO oynadım 1 el atma gibi bir durum olmadı, ping değerlerim gayet iyiydi.
Sunucuda bakım olabilir. Daha sonra girdiğinizde tekrar aynı sunucuda sorun yaşarsanız internetiniz ile alakalıdır.

Sunucuda bakım olabilir. Daha sonra girdiğinizde tekrar aynı sunucuda sorun yaşarsanız internetiniz ile alakalıdır.

Anladım hocam. TruckersMP'ye ticket attım, cevap bekliyorum. Oyunda şöyle bir problem daha var; sola sinyal verdiğim zaman sağ sinyal yanıyor. Diğer oyuncular sola sinyal verseler bile sağ olarak gözüküyor.

Bende Netspeed kullanıyorum aynı sorun bende de mevcut sorunun çözümünü bulabildin mi?

Ben de Netspeed kullanıyorum aynı sorun bende de mevcut sorunun çözümünü bulabildin mi?

Hayır hocam bulamadım. Bu sorunu kendilerine ilettim, bilgisayara bağlanıp gerekli testleri ve aksiyonları aldılar. Bunu iki kez yaptılar. Bugün hızımı 50 Mbps'e sabitlediler herhangi bir değişime olmadı. Pazartesi günü tekrardan iletişime geçip gerekli bilgileri verecekler. Eğer ki sorunum düzelmezse GIBIRNet'e geri dönüş yapacağım.

Destek konusunda iyiler ama ben bu sorundan dolayı memnun kalmadım.

Hocam bu sorunu siz de iletin. TruckersMP sunucularına bağlanmadığımız için daha çok şikayet giderse, gerekli işlemler yapılır belki. Bana, sizden başka bu sorunu yaşayan yok dediler. Hiçbir şekilde sorunu kabul etmiyorlar.

@erengore hocam, Netspeed kullandığınızı gördüm. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor? Bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…