BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 22 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyunumun sürümünü düşürdüğüm halde sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Oyunu tekrar yüklemeyi denedim, olmadı. Sürümü düşürdüm, olmadı. 1.40'a yükselttim, yine olmadı ve senin sürümün 1.37 diyor. Anlam veremedim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar. Oyunumun sürümünü düşürdüğüm halde sürekli resimdeki hatayı alıyorum. Oyunu tekrar yüklemeyi denedim, olmadı. Sürümü düşürdüm, olmadı. 1.40'a yükselttim, yine olmadı ve senin sürümün 1.37 diyor. Anlam veremedim.
KS KS BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 22 Nisan 2021 #11 KuoNN dedi: Seçtikten sonra 2 GB yükleme yapacak. Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım tabii ki. Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: Seçtikten sonra 2 GB yükleme yapacak. Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Yaptım tabii ki.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 22 Nisan 2021 #12 BATABEK dedi: Yaptım tabii ki. Genişletmek için tıkla... TruckersMP hesabınızda ETS 2'yi tekrar doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
BATABEK dedi: Yaptım tabii ki. Genişletmek için tıkla... TruckersMP hesabınızda ETS 2'yi tekrar doğrulamayı deneyin.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2021 #13 O halde hata vermemeli. Steam kütüphanesinde, oyunun yanında temporary_1_39 yazıyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 22 Nisan 2021 #14 Mr Cabbar dedi: TruckersMP hesabınızda ETS 2'yi tekrar doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ? KuoNN dedi: O halde hata vermemeli. Steam kütüphanesine, oyunun yanında temporary_1_39 yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor. Şu an arkadaşın tavsiyesi üzerine 1.36 ya düşürüyorum. Artı 0 Eksi
Mr Cabbar dedi: TruckersMP hesabınızda ETS 2'yi tekrar doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ? KuoNN dedi: O halde hata vermemeli. Steam kütüphanesine, oyunun yanında temporary_1_39 yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yazıyor. Şu an arkadaşın tavsiyesi üzerine 1.36 ya düşürüyorum.
Mr Cabbar Decipat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 664 Çözümler 10 22 Nisan 2021 #15 BATABEK dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Profilinize girip, buradan check games'e tıklayın. Artı 0 Eksi
BATABEK dedi: Nasıl yapacağım? Genişletmek için tıkla... Profilinize girip, buradan check games'e tıklayın.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2021 #16 BATABEK dedi: Evet yazıyor. Şu an arkadaşın tavsiyesi üzerine 1.36 ya düşürüyorum. Genişletmek için tıkla... Betandan çıkın. En güncel versiyona güncelleyin. Ardından tekrar 1.39 betasını indirin. Artı 0 Eksi
BATABEK dedi: Evet yazıyor. Şu an arkadaşın tavsiyesi üzerine 1.36 ya düşürüyorum. Genişletmek için tıkla... Betandan çıkın. En güncel versiyona güncelleyin. Ardından tekrar 1.39 betasını indirin.
KS KS BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 22 Nisan 2021 #17 KuoNN dedi: Betandan çıkın. En güncel versiyona güncelleyin. Ardından tekrar 1.39 betasını indirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kanka. Oyunu sildim tekrar yükledim olmadı. deli olacağım. Bekliyorum şuanda. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 49,8 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
KuoNN dedi: Betandan çıkın. En güncel versiyona güncelleyin. Ardından tekrar 1.39 betasını indirin. Genişletmek için tıkla... Yaptım kanka. Oyunu sildim tekrar yükledim olmadı. deli olacağım. Bekliyorum şuanda.