J jkrwlng Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 155 14 Mart 2023 #1 Sizce burada Skoda mı haklı yoksa tır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sizce burada Skoda mı haklı yoksa tır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 14 Mart 2023 #2 jkrwlng dedi: Sizce burada Skoda mı haklı yoksa tır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Skoda hatalı. Dörtlü yakıp şerit içinde bekliyor. Sonra da araya girmeye çalışırken tıra çarpıyor.
jkrwlng dedi: Sizce burada Skoda mı haklı yoksa tır mı? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Skoda hatalı. Dörtlü yakıp şerit içinde bekliyor. Sonra da araya girmeye çalışırken tıra çarpıyor.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #3 Tır haklı. Rezillik yapmışsınız resmen.
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.496 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mart 2023 #4 Skoda haklı, araba şeridi terk etmediği sürece yanından geçmeye çalışılamaz. Ayrıca sağ taraftan giderek sollama yapmak yasaktır. Son düzenleme: 14 Mart 2023
Skoda haklı, araba şeridi terk etmediği sürece yanından geçmeye çalışılamaz. Ayrıca sağ taraftan giderek sollama yapmak yasaktır.
SuitonKoton Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 14 Mart 2023 #5 Skoda haksız bence.
J jkrwlng Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 155 14 Mart 2023 #6 Silinen üye dedi: Tır haklı. Rezillik yapmışsınız resmen. Genişletmek için tıkla... Skoda'nın ben olduğumu nereden çıkarttınız?
Silinen üye dedi: Tır haklı. Rezillik yapmışsınız resmen. Genişletmek için tıkla... Skoda'nın ben olduğumu nereden çıkarttınız?
Turbox Sevdalisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 14 Mart 2023 #7 Skoda hatalı.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.184 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 14 Mart 2023 #8 Full izlemedim baştaki hareketi yaparaj evet %100 hatalı diyebilirim skodanın. Skoda öyle bi hareket yapmasa tır öyle hareketlere devam etse recklessten ban yiyebiliridi ama skodanın hatası bu.
Full izlemedim baştaki hareketi yaparaj evet %100 hatalı diyebilirim skodanın. Skoda öyle bi hareket yapmasa tır öyle hareketlere devam etse recklessten ban yiyebiliridi ama skodanın hatası bu.
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 14 Mart 2023 #9 Turgineer dedi: Skoda haklı, araba şeridi terk etmediği sürece yanından geçmeye çalışılamaz. Genişletmek için tıkla... Hata orada değil zaten. Sonrasında inatla tıra çarparak araya girmeye çalışması ve girince bir anda durup tıra kaza yaptırması.
Turgineer dedi: Skoda haklı, araba şeridi terk etmediği sürece yanından geçmeye çalışılamaz. Genişletmek için tıkla... Hata orada değil zaten. Sonrasında inatla tıra çarparak araya girmeye çalışması ve girince bir anda durup tıra kaza yaptırması.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #10 jkrwlng dedi: Skoda'nın ben olduğunu nereden çıkarttınız? Genişletmek için tıkla... Konuyu başka kim için açmış olabilirsiniz?
jkrwlng dedi: Skoda'nın ben olduğunu nereden çıkarttınız? Genişletmek için tıkla... Konuyu başka kim için açmış olabilirsiniz?