TruckersMP'de haksız ban

Tamamda hocam Skoda adam girdiğinde ne yapsın o zaman.
Bu yorumdan Skoda'nın siz olduğunuzu düşünüyorum. Madem öyle dörtlü yakıp şeridin solunda beklemeyeceksiniz. Dörtlü yakılacak bir durum varsa sağa çekip bekleyeceksiniz. Ayrıca önünüzdeki araç gitmesine rağmen ilerlemeyip trafiği tıkıyorsunuz.
 
Ani frende motor kapandığı için dörtlü yakılmış, ayrıca dörtlü yakılsa bile direkt geçilmez geçilse bile sağdan hiç geçilmez.

Çok geçmek isteseydi 3 4 saniye bekleyip kornaya basıpta geçebilirdi burada hiçbir uyarı vermeden sağ tarafa atlamış.
 
Tamam orada tırcı hatalı da sizin yaptığınız çok mu normal? Araya girmek için tıra defalarca çarpıyorsunuz. Yetmezmiş gibi önüne geçip bilerek ani fren yaparak tırcıya kaza yaptırıyorsunuz.
 
@jkrwlng, toksik olmak ile ne alaka? Yaptığınız saçmalık göz önünde zaten. Sonradan konuya yazan arkadaşlara verdiğiniz cevaplar ayrı bi' komedi zaten. Çok biliyorsanız konu açmanın mantığı yok.
 
Skoda %100 hatalı. Tırın bir hatası yok. Önümde bir Skoda aynı hareketleri yapsa ben de tırın yaptığını yapardım. Haksız ban değil, haklı ban.
 
Hata orada değil zaten. Sonrasında inatla tıra çarparak araya girmeye çalışması ve girince bir anda durup tıra kaza yaptırması.
Anladığım kadarıyla zaten admin tıra ceza vermiş. Aynı şerit içinde sollama, sorumsuz sürme ve çarpışma.

Hak Skoda'da olduğu için Admin, Skoda'nın inatlaşmasını görmezden gelmiş olabilir.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…