Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Ben TruckersMP'ye ETS 2 kurdum, sonra ATS aldım fakat TruckersMP'ye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Çözüm Arocyn 16 Mayıs 2021 Ekteki ekrandan "Check Games" kısmına tıklarsanız eklenecektir. Sonrasında da TMP Launcher'dan ATS'nin dosya konumunu seçmeniz gerekmekte.
Ekteki ekrandan "Check Games" kısmına tıklarsanız eklenecektir. Sonrasında da TMP Launcher'dan ATS'nin dosya konumunu seçmeniz gerekmekte.
Darth Urfha Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 1.610 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Yıldız Teknik Üniversitesi Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G733PZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Mayıs 2021 #2 TruckersMP'yi silip tekrar kurun. Artı -1 Eksi
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 16 Mayıs 2021 #3 Ekteki ekrandan "Check Games" kısmına tıklarsanız eklenecektir. Sonrasında da TMP Launcher'dan ATS'nin dosya konumunu seçmeniz gerekmekte. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (831).png 193,9 KB · Görüntüleme: 69 Artı 1 Eksi Çözüm
Ekteki ekrandan "Check Games" kısmına tıklarsanız eklenecektir. Sonrasında da TMP Launcher'dan ATS'nin dosya konumunu seçmeniz gerekmekte.
İbrahimO Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #4 Bohohohyoott dedi: Ben TruckersMP'ye ETS 2 kurdum, sonra ATS aldım fakat TruckersMP'ye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... TruckersMP'nin sitesine gir, orada profile'a girip settings'den yap. Artı 0 Eksi
Bohohohyoott dedi: Ben TruckersMP'ye ETS 2 kurdum, sonra ATS aldım fakat TruckersMP'ye nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... TruckersMP'nin sitesine gir, orada profile'a girip settings'den yap.
KS KS Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 Teşekkürler. Artı 0 Eksi