Trucksmp'de GTX 950M ile 15 FPS normal mi?

Ağabey38

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ7 7500U /12 gb ddr4 ram 2400MHz/ 256gb ssd /amd radeon r5 m430 / intel hd grafik 620
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi Sosyaller diliyorum. Geçen gün çok da iyi olmayan bir laptop aldım ve trucksmp oynuyorum ama kalabalık yerlerde FPS'im 7'ye kadar düşüyor ama düz yolda kimse olmayınca 30 FPS'leri zor görüyor. Sizce normal midir?

Özellikler.

İşlemci: i7 6700HQ.
Ekran kartı: GTX 950M.
RAM: 12 GB 2133 MHz.
Depolama: 256 GB SATA SSD.

Oyunda işlemci 100 dereceyi görüyor. Ekran kartı ise 95 derecelerde. Termal macun değişimi yapacağım ama sizce FPS artışı ne kadar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi sosyaller diliyorum. Geçen gün çok da iyi olmayan bir laptop aldım ve trucksmp oynuyorum ama kalabalık yerlerde FPS'im 7'ye kadar düşüyor ama düz yolda kimse olmayınca 30 FPS'leri zor görüyor. Sizce normal midir?

Özellikler.

İşlemci: i7 6700HQ.
Ekran kartı: GTX 950M.
RAM: 12 GB 2133 MHz.
Depolama: 256 GB SATA SSD.

Oyunda işlemci 100 dereceyi görüyor. Ekran kartı ise 95 derecelerde. Termal macun değişimi yapacağım ama sizce FPS artışı ne kadar olur?

Termal macun yenileme yapın kesinlikle ama önerimiz laptoplarda termal macun değil termal pad kullanmaktır ille termal macun kullanacaksanızda MX4 kullanın büyük oranda fark edecektir sıcaklık değerleriniz ve bilgisayarınız rahatlayacaktır.

Termal macun yenileme yapın kesinlikle ama önerimiz laptoplarda termal macun değil termal pad kullanmaktır ille termal macun kullanacaksanızda MX4 kullanın büyük oranda fark edecektir sıcaklık değerleriniz ve bilgisayarınız rahatlayacaktır.
Hocam rampage tm-501 aldım 5.15 lik.

Hocam Rampage TM-501 aldım 5.15'lik.

Çok kalitesiz bir ürün cihazınıza daha da zarar verebilir pahalı da olsa MX4 alın ucuz termal macunlar bilgisayarınızda dönülmez ısı sorunlarına yer açabilir.

FPS normal kalabalık yerlerde RTX 3050 ile 20-40FPS alıyorum. Sıcaklık değerleriniz ozellikle ekran kartının sıcaklık değeri normal degil PTM termal pedlerden alıp bakımını yapın ucuz termal macunlar sorun çıkabiliyor.

Hoca. Aldığım macun o kadar kalitesiz değil rampage yani ama laptop eski olduğu için termal ped koymak mantıklı değil bence.

Bunu aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_4036.png
    IMG_4036.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Hoca. Aldığım macun o kadar kalitesiz değil Rampage yani ama laptop eski olduğu için termal ped koymak mantıklı değil bence.

Bunu aldım.

Tamam bunu sürebilirsin termal ped alırsan daha uzun ömürlü olur diye demiştim.

Hoca. Aldığım macun o kadar kalitesiz değil Rampage yani ama laptop eski olduğu için termal ped koymak mantıklı değil bence.

Bunu aldım.

Rampage olması bir şey ifade etmez parkasının duyulmuş olması da ifade etmiyor sıcaklık değerlerini MX4 ile karşılaştırın görün aradaki farkı.

Rampage olması bir şey ifade etmez parkasının duyulmuş olması da ifade etmiyor sıcaklık değerlerini MX4 ile karşılaştırın görün aradaki farkı.
Hocam maddi açıdan sıkıntı yaşadığım için bunu aldım ama seneye mx-6 alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı