H Hellothereimed Yoctopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün 2. el iPhone X aldım. Bana ekranın değişmediğini söylediler ama telefonda True Tone özelliği mevcut değil. İade mi etmeliyim?
Merhaba arkadaşlar, bugün 2. el iPhone X aldım. Bana ekranın değişmediğini söylediler ama telefonda True Tone özelliği mevcut değil. İade mi etmeliyim?
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Eylül 2021 #2 Yalan attıkları için iade etmelisin bence.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #3 iPhone X çok sorunlu bir telefon zaten. Almasaydın iyiydi. İade et gitsin.
H Hellothereimed Yoctopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2021 #4 rofl dedi: Yalan attıkları için iade etmelisin bence. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran değişimi olan telefonlarda mu true tone yok oluyor yani?
rofl dedi: Yalan attıkları için iade etmelisin bence. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran değişimi olan telefonlarda mu true tone yok oluyor yani?
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 25 Eylül 2021 #5 Çıkma veya revize ekranla değiştirildiğinde aktarma yapabiliyorlar. Onu bile yapmadıklarına göre muhtemelen yan sanayi bir ekranla değiştirmişlerdir.
Çıkma veya revize ekranla değiştirildiğinde aktarma yapabiliyorlar. Onu bile yapmadıklarına göre muhtemelen yan sanayi bir ekranla değiştirmişlerdir.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 25 Eylül 2021 #6 Hellothereimed dedi: Sadece ekran değişimi olan telefonlarda mu true tone yok oluyor yani? Genişletmek için tıkla... Evet ekran büyük ihtimalle değiştirilmiş. Ekran orijinal olsa bile gidiyor. Sonuçta değiştirilmiş. Sıkıntı bu zaten.
Hellothereimed dedi: Sadece ekran değişimi olan telefonlarda mu true tone yok oluyor yani? Genişletmek için tıkla... Evet ekran büyük ihtimalle değiştirilmiş. Ekran orijinal olsa bile gidiyor. Sonuçta değiştirilmiş. Sıkıntı bu zaten.
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #7 Şahsen ben severek kullanıyorum bu özelliği ama biraz ücret iadesi talep edebilirsinn çok takmıyorsan True Tone’u.
Şahsen ben severek kullanıyorum bu özelliği ama biraz ücret iadesi talep edebilirsinn çok takmıyorsan True Tone’u.
H Hellothereimed Yoctopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2021 #8 ekran watrik dedi: Şahsen ben severek kullanıyorum bu özelliği ama biraz ücret iadesi talep edebilirsinn çok takmıyorsan True Tone’u. Genişletmek için tıkla... ekran çok soluk ve rengi yeşilimsi sarımsı görünüyor. ne yapacağımı şaşırdım
ekran watrik dedi: Şahsen ben severek kullanıyorum bu özelliği ama biraz ücret iadesi talep edebilirsinn çok takmıyorsan True Tone’u. Genişletmek için tıkla... ekran çok soluk ve rengi yeşilimsi sarımsı görünüyor. ne yapacağımı şaşırdım
watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #9 Hellothereimed dedi: ekran ekran çok soluk ve rengi yeşilimsi sarımsı görünüyor. ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız telefonu?
Hellothereimed dedi: ekran ekran çok soluk ve rengi yeşilimsi sarımsı görünüyor. ne yapacağımı şaşırdım Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız telefonu?
H Hellothereimed Yoctopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Eylül 2021 #10 watrik dedi: Nereden aldınız telefonu? Genişletmek için tıkla... 2.el bir telefoncudan. Aslında güvenilir bir yerdi ancak hüsrana uğradım.
watrik dedi: Nereden aldınız telefonu? Genişletmek için tıkla... 2.el bir telefoncudan. Aslında güvenilir bir yerdi ancak hüsrana uğradım.