watrik Megapat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 470 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2021 #11 Hellothereimed dedi: 2.el bir telefoncudan. Aslında güvenilir bir yerdi ancak hüsrana uğradım. Genişletmek için tıkla... Bence çok zaman geçmeden bir iade etmeyi deneyin. Sıcak bakmazsa eğer başka bir alternatif göstermesini isteyebilirsiniz.
Hellothereimed dedi: 2.el bir telefoncudan. Aslında güvenilir bir yerdi ancak hüsrana uğradım. Genişletmek için tıkla... Bence çok zaman geçmeden bir iade etmeyi deneyin. Sıcak bakmazsa eğer başka bir alternatif göstermesini isteyebilirsiniz.
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 26 Eylül 2021 #12 Tabii ki iade edin sırf yalan söyledikleri için bile iade ederdim. Şimdilik sıkıntı çıkarmıyor olabilir ama ileride başınız agrıyabilir kalitesiz dandik bir ekran takmışlar yine de karar sizin.
Tabii ki iade edin sırf yalan söyledikleri için bile iade ederdim. Şimdilik sıkıntı çıkarmıyor olabilir ama ileride başınız agrıyabilir kalitesiz dandik bir ekran takmışlar yine de karar sizin.